De originele houtsneden uit de boeken zijn te koop. Ik druk een oplage van 15 van elke prent. De prijs van een dieren houtsnede is 110 euro zonder lijst, ik kan de houtsnede voor u inlijsten in een Barth lijst met passe-partout. Ze passen in een houten wissellijst van 30 cm bij 40 cm. Met lijst kosten ze 140 euro.

De vierkante houtsneden van de dieren en de bomen kosten 130 euro zonder lijst. Ze passen in een houten lijst van 40 cm bij 40 cm. Met Barth lijst kosten ze 170 euro.

Enkele dieren zijn op, maar er zijn steeds andere prenten, intussen nader ik de honderd dieren. U kunt op atelier bezoek komen om de houtsneden te bekijken. Is Amsterdam niet in de buurt? Galerie Inkt in Delft, heeft mijn houtsneden in stock, u kunt bij hen terecht. Zij zijn mijn vaste galerie.

De landschappen kosten tussen de 350 en 550 euro met lijst. Ze passen in een lijst van 55 cm bij 70 cm, of in een lijst van 60 cm bij 80 cm of in een lijst van 75 cm bij 100 cm. Enkele houtsneden op mijn site zijn niet meer te koop. Vraag gerust naar meer informatie, of kom een keer op atelierbezoek!